Skoči na vsebino

UPRAVLJANJE

Posvetite se svoji dejavnosti, prepustite nam sistemsko in vsebinsko upravljanje
IT platform in rešitev 

Učinkovito, zanesljivo in kakovostno upravljamo in vzdržujemo Red Hat rešitve v skladu z uveljavljenimi standardi (ITIL, ISO), kakor tudi mešane rešitve drugih ponudnikov v vašem podatkovnem centru. Zagotavljamo dogovorjen SLA in predvidljive ter transparentne procese izvajanja in komuniciranja. Delovni čas 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto. 

V sodelovanju z naročnikom zagotavljamo varno in učinkovito delovanje nameščenih Red Hat rešitev, bodisi v vašem podatkovnem centru ali javnem oblaku/ podatkovnem centru. Z naprednimi nadzornimi sistemi in rednimi sistemskimi pregledi predvidimo in odpravimo večino napak še preden vplivajo na delovanje in poslovanje. Vzpostavljen sistem nadzora, vzdrževanja, naše dolgoletne izkušnje ter skladnost s standardi (ITIL, ISO) zagotavljajo najvišjo kakovost storitev. Obseg storitev, odzivni časi in delovni časi se prilagodijo potrebam naročnika. 

Naše storitve vam brez “ampak…”, “če…” ali “razen…” zagotavljajo

  • delovanje vaših rešitev Red Hat 24x7x365 – spletne poslovne aplikacije, JBoss, datotečna hramba, el. pošta, podatkovna baza MySQL/postgreSQL, …
  • nadzor strežnikov in ključnih storitev (delovanje aplikacije, obremenitve, proste kapacitete, opozorila, dosegljivost servisov)
  • mesečni pregledi strojne in programske opreme ter poročila in nasveti za boljše delovanje
  • ekipa sistemskih inženirjev, ki bdi nad nemotenim delovanjem vaših sistemov 7 dni v tednu

Upravljane rešitve vključimo v nadzorni sistem, ki nam omogoča redno spremljanje vseh vitalnih parametrov delovanja, pravočasno zaznavo bodočih težav in nenehno proaktivno odpravljanje težav ter prilagajanje delovanja zahtevam uporabnikov.

Kontaktirajte partnerja

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si