Skoči na vsebino

RAČUNALNIŠTVO V OBLAKU

Red Hat OpenShift Platform Plus

Enotna, hibridna platforma v oblaku, ki vam omogoča gradnjo, izvajanje in upravljanje aplikacij v velikem obsegu, hitreje kot kdaj koli prej

Zagotavljanje varnosti gruč, skladnosti ter upravljanje aplikacij in podatkov poteka preko različnih infrastruktur, da se zagotovi doslednost v celotni dobavni verigi programske opreme. Pospešite svoje razvojne cikle z varnejšo hibridno platformo v oblaku, ki je odprta za katero koli aplikacijo, skupino, infrastrukturo ali lokacijo.

Pošljite povpraševanje

Red Hat OpenShift Platform Plus, zagotavlja enotno hibridno oblačno platformo za gradnjo, uvajanje, izvajanje, upravljanje, avtomatizacijo in varovanje inteligentnih aplikacij v velikem obsegu. OpenShift Platform Plus, ki temelji na Red Hat OpenShift Container Platform; rešitvi, ki ji zaupajo vodilna globalna podjetja, zagotavlja poslovni sistem Kubernetes za selitev obstoječih delovnih obremenitev v oblak ali ustvarjanje novih digitalnih uporabniških izkušenj, kot tudi uvajanje aplikacij na robne lokacije.

Vgrajene varnostne zmogljivosti

Nadzirajte aktivne delovne obremenitve glede varnostnih težav ali groženj z zbiranjem in analizo podatkov na ravni sistema ter več kot 60 varnostnimi politikami, ki jih je mogoče uporabiti in uveljaviti skozi celoten življenjski cikel aplikacije.

Upravljanje podatkov

Trajna shramba za vse vaše aplikacije in storitve gruč. Zmogljivost v velikem obsegu za podatkovno intenzivne delovne obremenitve s podporo za vse podatkovne protokole in ključne podatkovne storitve, kot so podatkovna učinkovitost, odpornost, varnost, upravljanje in odkrivanje.

Dosledne operacije

Uporabite dosledne operativne politike za varnost, konfiguracijo, skladnost in upravljanje Red Hat OpenShift gruč v infrastrukturah, bodisi on-premise ali v oblaku.

Orodja za razvijalce

Rešitev vključuje knjižnico podprtih orodij, jezikov, podatkovnih baz in ogrodij, ki vam pomagajo zgraditi, uvajati in zagnati vaše aplikacije. Operatersko ogrodje zagotavlja integracije za najnovejša orodja za razvijalce, testirana in preverjena za delovanje z Red Hat OpenShift.

Celovito upravljanje

Enoten vmesnik za skrbnike in razvijalce zagotavlja dosledno upravljanje ne glede na to, kje je platforma nameščena; on-premise, v oblaku ali na robu.

Podpora za DevSecOps

Uvedite DevSecOps pristop z integracijo deklarativne varnosti v orodja za razvijalce in delovne tokove. Uporabite izvorne kontrole Kubernetes za ublažitev groženj in uveljavljanje varnostnih politik, ki zmanjšajo operativno tveganje za vaše aplikacije.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si