Skoči na vsebino

DIGITALNA TRANSFORMACIJA

Preobrazite svoje poslovne procese

Digitalna preobrazba ni izdelek ali rešitev, temveč stalen proces, ki vključuje vpeljavo inovativnih tehnologij in načinov dela za uspešno tekmovanje na trgu.

Zakaj je digitalna transformacija nujna za rast podjetja?

Digitalna transformacija pomeni vpeljavo digitalnih operacij in orodij za doseganje strateških poslovnih ciljev. Zajema vse, kar je vključeno v poslovanje podjetja, od notranjih procesov do interakcij s strankami. Ne glede na to, ali gre za mala ali velika podjetja, je digitalna transformacija v sodobni tehnološki dobi postala absolutna nuja.

Razvoj aplikacij in IT okolja

Organizacije, ki hitro zagotavljajo nove digitalne storitve, imajo prednosti pred tistimi, ki so obtičale v preteklosti. Toda mnogi niti ne vedo, kje začeti. Red Hat lahko poveže vaše ekipe z odprtimi tehnologijami – od avtomatizacije in hibridne infrastrukture v oblaku do vsebnikov in razvoja aplikacij.

Zagotavljanje resnične poslovne vrednosti

Ko gre za vaše poslovne izzive, enotne rešitve običajno niso mogoče. Prilagajanje organizacijskih okvirjev, da bi vplivali na pomembne spremembe, ni enostavno. V kombinaciji s ključnimi tehnologijami lahko odprte prakse med drugim odpravijo organizacijske ovire, povečajo ali preselijo stare sisteme, naučijo DevOps praks ali zmanjšajo tehnični dolg.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si