Skoči na vsebino

AVTOMATIZACIJA IN UPRAVLJANJE

Red Hat Ansible Automation Platform

Poslovno ogrodje za izgradnjo in upravljanje obsežne avtomatizacije IT, od hibridnega oblaka do roba

Red Hat® Ansible® Automation Platform je temelj za vzpostavitev in delovanje avtomatizacije v organizaciji. Platforma vključuje vsa orodja, ki so potrebna za izvajanje avtomatizacije v celotnem podjetju.

Pošljite povpraševanje

Red Hat Ansible Automation Platform je Red Hatova rešitev za avtomatizacijo IT v podjetjih, ki vključuje vse potrebno za vzpostavitev, namestitev in upravljanje celovite avtomatizacije v velikem obsegu. Platforma Ansible, zgrajena na zmogljivem ogrodju brez agentov, je zasnovana tako, da organizacijam pomaga pri ustvarjanju, upravljanju in razširjanju delovnih obremenitev za avtomatizacijo. Ponuja prilagodljivo, stabilno in varnostno usmerjeno podlago za uvajanje rešitev za celovito avtomatizacijo - od IT procesov do hibridnega oblaka in robnih lokacij.

| Produktna dokumentacija |

Infrastruktura

Gradite, zagotavljate in upravljate aplikacije in infrastrukturo v javnem ali zasebnem oblaku, kontejnerjih in virtualnih okoljih.

Aplikacije

Avtomatizirajte nameščanje aplikacij ter poskrbite, da bodo namestitve, nadgradnje in vsakodnevno upravljanje ponovljivi in zanesljivi.

Omrežja

Upravljajte celotna omrežja in procese IT v fizičnih omrežjih, programsko definiranih omrežjih in omrežjih v oblaku.

Kontejnerji

Upravljajte in avtomatizirajte svoje gruče Kubernetes ter razširite kontejnerske aplikacije s podporo za operaterje in ogrodja Kubernetes.

Varnost

Organizirajte varnostne sisteme z izbrano zbirko modulov, vlog in priročnikov za raziskovanje in odzivanje na grožnje.

Oblak

Zagotovite instance, omrežja in infrastrukturo s podpornimi moduli, ki zagotavljajo delovanje namestitve v javnih in zasebnih oblakih.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si