Skoči na vsebino

PODATKOVNE STORITVE

Red Hat Ceph Storage

Izjemno razširljivo shranjevanje za zahtevne aplikacije

Red Hat® Ceph® Storage je zmogljiva in prilagodljiva platforma za shranjevanje, ki vam lahko pomaga pri izpolnjevanju zahtev sodobnih podatkovno intenzivnih aplikacij in delovnih obremenitev.

Pošljite povpraševanje

Red Hat Ceph Storage zagotavlja programsko definirano shranjevanje na vaši izbrani različici strojne opreme industrijskega standarda. S shranjevanjem blokov, objektov in datotek, združenih v eni sami platformi, Red Hat Ceph Storage učinkovito in samodejno upravlja vse vaše podatke, kar znatno zniža stroške shranjevanja in vam pomaga upravljati eksponentno rast podatkov.

| Produktna dokumentacija |

Izjemna razširljivost

Razširite na ravni brez primere, do 1 milijarde objektov in več, brez kompromisov pri zmogljivosti. Razširite ali zmanjšajte pomnilniške gruče brez izpadov. Pridobite agilnost, ki jo potrebujete za hitrejši nastop na trgu.

Poenostavljena namestitev in delovanje

Začnite hitreje z izjemno poenostavljeno namestitvijo. Pridobite hiter vpogled v ogromne količine nestrukturiranih podatkov s poenostavljenim delovanjem, spremljanjem in upravljanjem zmogljivosti.

Izboljšana varnost in zaščita

Zaščitite svoje podatke pred zunanjimi grožnjami in okvarami strojne opreme z integriranimi funkcijami za zaščito in varnost podatkov, vključno s šifriranjem na strani odjemalca in na ravni objekta. Preprosto upravljajte varnostno kopiranje in obnovitev z eno samo točko nadzora in upravljanja.

Zmogljivosti za nastajajoče delovne obremenitve

Zadostite potrebam umetne inteligence / strojnega učenja, analitike podatkovnih jezer, shranjevanja podatkov v oblaku in drugih aplikacij. Zagotovite "storage-as-a-service"​ zmogljivosti podatkovnim znanstvenikom in ostalim, ki pri svojem delu intenzivno uporabljajo podatke.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si