Skoči na vsebino

RED HAT NAROČNINA

Vse, kar potrebujete za zanesljivo in varno delovanje vaših sistemov

Red Hat naročnina vam nudi vse, kar potrebujete za delovanje tehnologije v kompleksnih okoljih, vključno s preizkušeno programsko opremo, podporo, dodatno varnostjo in prilagodljivostjo.

Programska oprema Red Hat je odprtokodna in brezplačno na voljo, zato jo lahko uporabljate brez plačila licenčnine (kot jih poznamo pri lastniških rešitvah – Microsoft, Oracle, VMware). Za vzdrževanje produkcijskih IT okolij pa poslovni uporabniki potrebujejo več kot le vzdrževanje in podporo. Potrebujejo resnično partnersko sodelovanje s ponudnikom IT tehnologij. Natančno takšno partnerstvo uporabniki dobijo z Red Hat naročnino.

Red Hat naročnina vam omogoča dostop do prenosa podprtih in izdanih različic programske opreme Red Hat. Omogoča tudi dostop do spletne zbirke znanja in podporo za nasvete in navodila za uvajanje, konfiguracijo in upravljanje programske opreme, tudi v kritičnih okoljih.

Prednosti Red Hat naročnine

Tehnična podpora

Dostop do telefonske in spletne podpore ter dokumentacije, baze znanja in orodij, potrebnih za vzdrževanje delovanja vaših sistemov ter hitro reševanje težav.

Varnostni viri

Red Hat rešitve so preizkušene in zanesljive. Podpira jih namenska ekipa za varnost izdelkov, ki spremlja, prepozna in obravnava tveganja, ki vplivajo na izdelke.

Partnerstva

Red Hat ima partnerske odnose s številnimi ponudniki programske opreme, oblačnih rešitev in strojne opreme, tako da ni skrbi, da  bi imeli težave z integracijo v vaše obstoječe IT okolje.

Podpora življenjskim ciklom

Red Hat naročnine niso vezane na določeno različico, kar vam daje svobodo, da izbirate med več podprtimi različicami in nadgradite v skladu z lastno časovnico.

Načrti izdelkov

Naročnina vam omogoča vpogled v razvojne načrte izdelkov ter posredovanje povratnih informacij, ki bodo pomagale pri razvojnih usmeritvah.

Proaktivna analitika

Veliko Red Hat izdelkov je integriranih z Red Hat Insights in analitičnimi storitvami, ki vam lahko pomagajo proaktivno prepoznati in odpraviti tveganja glede varnosti, skladnosti in konfiguracije.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si