Skoči na vsebino

PODATKOVNE STORITVE

Red Hat Hyperconverged Infrastructure

Odprtokodna programska rešitev, ki združuje shranjevanje, računalništvo in mreženje v enem samem programsko definiranem sistemu

Red Hat® Hyperconverged Infrastructure, ki temelji na OpenStack® in virtualizacijskih platformah, zagotavlja kolocirano, razširljivo, programsko definirano računalništvo in shranjevanje, avtomatizirano s platformo Red Hat Ansible® na ekonomični strojni opremi, ki ustreza industrijskim standardom.

Pošljite povpraševanje

Z Red Hat Hyperconverged Infrastructure lahko organizacije uporabljajo industrijsko standardno strojno opremo za izgradnjo razširljive, odporne in stroškovno učinkovite infrastrukture, ki je optimizirana za virtualizacijo. Programsko definirana arhitektura omogoča učinkovitejšo uporabo virov, zmanjšuje kompleksnost ter zagotavlja bolj agilno in prilagodljivo infrastrukturo. Red Hat HCI vključuje funkcije za zaščito podatkov, kot so varnostno kopiranje, obnovitev po katastrofi in replikacija. Ker so funkcije vgrajene v rešitev, zagotavljajo, da so podatki zaščiteni in na voljo ves čas.

| Virtualization | Cloud |

Maksimalni viri

Zmanjšajte čas uvajanja, zmanjšajte operativne stroške in poenostavite uvajanje na kompaktnem odtisu.

Centralizirano upravljanje

Upravljajte svoje računalniške, omrežne in pomnilniške vire iz enega samega vmesnika.

Fleksibilna infrastruktura

Podprite sodobne delovne obremenitve s prilagodljivimi arhitekturami na standardizirani strojni opremi.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si