Skoči na vsebino

CLOUD-NATIVE RAZVOJNE REŠITVE

Hitreje dostavite inovativne aplikacije

Lansirajte nove aplikacijske storitve na trg v rekordnem času, ne da bi ob tem ogrožali njihovo varnost ali kakovost.

Zakaj cloud-native?

Vaše zmožnosti pridobivanja, serviranja in ohranjanja strank so med drugim odvisne tudi od zagotavljanja novih zmogljivosti prek programskih aplikacij, hitro in neprekinjeno. Z razvojno oblačno platformo Red Hat lahko inovativne aplikacije ustvarjate in izvajate v katerem koli javnem, zasebnem ali hibridnem oblaku

Kakšni so vaši izzivi?

Aplikacije moramo dostaviti hitreje, ne da bi ob tem opustili tisto, kar smo že zgradili

Povpraševanje uporabnikov po novih funkcijah raste hitreje, kot jim vaši razvojni procesi lahko sledijo. Zato potrebujete platformo, metode, aplikacijske storitve in orodja, ob katerih vam ni potrebno opustiti obstoječih aplikacij, od katerih so odvisne vaše stranke. 

Cloud-native razvoj zagotavlja strateško prilagodljivost in agilnost za ustvarjanje in izvajanje aplikacij v katerem koli oblaku ter uteleša najboljše razvojne prakse stalne integracije in uvajanja. Podjetja posodabljajo tudi vmesno poslovno programsko opremo. Cloud-native platforma je sodobna aplikacijska platforma, ki lahko nadomesti zastarele in drage aplikacijske strežnike.

Razviti moramo nove aplikacije, ki kar najbolje izkoristijo oblak

Cloud-native razvojna platforma vam lahko omogoči, da se odzovete na tržne trende in ideje hitro pretvorite v izdelke in storitve. Verjetno pa se sprašujete, kako sploh začeti? Kako naj IT ekipe oblikujejo in izvajajo strategijo, ki je specifična za njihove trenutne situacije in potrebe?

Prenesite si vodič po oblikovanju moderne IT strategije: Cloud-native meets hybrid cloud: A strategy guide.

Red Hat OpenShift je kontejnerska platforma (Kubernetes) za poslovna okolja, zgrajena za strategijo odprtega hibridnega oblaka

Red Hat OpenShift ponuja popolno aplikacijsko platformo tako za tradicionalne kot cloud-native aplikacije, katerim omogoča izvajanje povsod. Ker je zgrajen na Red Hat Enterprise Linux in združljiv s platformo za avtomatizacijo Red Hat Ansible, vam Red Hat OpenShift omogoča avtomatizacijo znotraj in zunaj vaših gruč Kubernetes.

Spoznajte Red Hat OpenShift

Red Hat izdelki za razvoj cloud native rešitev

Red Hat OpenShift

Kubernetes kontejnerska platforma za poslovne uporabnike.

Red Hat Ansible Automation Platform

Platforma za implementacijo avtomatizacije v celotnem podjetju.

Red Hat Openstack Platform

Platforma, ki virtualizira strojno opremo in njene vire organizira v oblake.

Red Hat Enterprise Linux

Stabilen temelj za ustvarjanje varnejšega hibridnega oblaka.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si